Anbefalet, 2021

Redaktørens Valg

Sådan slettes Google Lens Activity (Guide)

Google Lens er et af de bedste nye funktioner i de to nyeste Pixel-smartphones, og mens det hidtil har været eksklusivt til Pixel-serien, kan du uofficielt aktivere funktionen på ikke-Pixel-enheder. Det kan være et godt lille værktøj til omvendt billedsøgning, men hvis du har aktiveret 'Web & App Activity' i dine Google-kontoindstillinger, bliver alle dine søgninger logget og gemt af søgegiganten på sine servere under dit navn. Hvis den tankegang gør dig ubehagelig, så kan du slette din Google Lens-aktivitet fra din Google-konto:

Sådan slettes Google Lens Search History

  • Først skal du logge ind på din Google-konto på en pc og gå over til dette link for at kontrollere din Google Lens-aktivitet .

  • Klik nu på menuknappen (tre prikker) på kortet, du vil slette, og tryk på 'Slet' . Det er det! Du har slettet en Google Lens-søgeindtastning, som du ikke vil have på din tidslinje.

  • Mens den ovenfor beskrevne metode sletter individuelle søgninger, ville det være både besværligt og tidskrævende at slette hele din søgehistorik på denne måde. Til det skal du klikke på 'Item View' -menuen øverst til venstre på skærmen.

  • Når du er der, skal du klikke på "Slet aktivitet efter" som vist på billedet nedenfor.

  • På det følgende skærmbillede skal du vælge datoer og produkt (i dette tilfælde Google Lens), hvis søgeoversigt du vil slette, og klik på knappen 'Slet' .

  • Klik på popup-vinduerne med flere bekræftelser, som du får på dette tidspunkt, og når du er færdig med alt det, får du en besked, der informerer dig om, at din Google Lens-aktivitet er blevet slettet for den valgte periode.

Det er det! Det er virkelig så nemt at slette din Google Lens-aktivitet. Hvis du vil slette hele din Google-historie, kan du også gøre det ved at vælge de relevante valgmuligheder i rullemenuerne i sidste fase.

Slet Google Lens Aktivitetslogs for at opretholde privatlivets fred

Google Lens er en fantastisk funktion til at have på din smartphone, men hvis du ikke er tilfreds med Google, gemmer du hele din søgeoversigt for omvendt billed, kan du altid slette det ved at følge de enkle trin, der er beskrevet ovenfor. Du kan også slette al din Google Voice Search-aktivitet ved at følge denne detaljerede vejledning, men husk, at sletning af din søgehistorik slet ikke rent faktisk søgerne fra Googles servere. kun de personligt identificerbare metadata slettes, hvorved din konto adskilles fra disse søgninger.

Top