Anbefalet, 2021

Redaktørens Valg

Sådan synkroniseres "Kun under opladning" i Google Fotos

Google Fotos er nok min mest anvendte Google-applikation efter Gmail. Faktisk er det en af ​​mine favoritter blandt de mange applikationer, som Google har at tilbyde. Google Fotos har gjort mit liv relativt lettere. Alle de billeder, jeg tager på min Android-enhed, synkroniseres automatisk på tværs af alle mine enheder. App'en er smart nok til automatisk at kategorisere alle mine billeder, og det bedste er, at det gør det lettere at dele billed. Jeg kan endda dele hele album med min familie eller venner, og de vil kunne se billederne i høj kvalitet. Der er ingen mærkbar kompression, der sker på andre apps (WhatsApp). Jeg behøver heller ikke bruge flere apps, hele min organisation, sikkerhedskopiere, og deling håndteres kun af denne ene app. Tilføj det til, at jeg får 15 GB ledig lagerplads, jeg er glad. I de seneste opdateringer har Google imidlertid fjernet en funktion fra sin Photos-app, dvs. evnen til at synkronisere kun ved opladning.

Jeg forstår, at det ikke er en funktion at tabe din søvn over, men jeg elskede det virkelig, da jeg ikke behøvede at bekymre sig om at miste på min smartphones opladning, mens Photos-appen uploader billederne i baggrunden. Hvis du er en person, der også mangler denne funktion, handler denne artikel om at bringe det tilbage.

Bemærk! Jeg har testet denne funktion på Nexus 5X (Android Nougat) og Google Pixel (Android Oreo), og funktionen synes at virke på begge.

Få kun synkronisering tilbage under opladning

Som tidligere nævnt skal du have en roddrevet enhed, så denne metode kan fungere. Dette skyldes, at vi vil ændre en fil, der er placeret i " /data directory ", som ikke er tilgængelig på ikke-styrede enheder.

1. For det første skal du bruge en filforsker, som giver dig adgang til rodkatalogen på din smartphone. Jeg kan godt lide "Solid Explorer" (gratis prøveversion / i app-køb) og har brugt det samme til denne vejledning. Du kan downloade denne app fra Play Butik ved at klikke på det medfølgende link.

2. /data/data/com.google.android.apps.photos/shared\_prefs nu appen og naviger til følgende mappe, " /data/data/com.google.android.apps.photos/shared\_prefs ". For at gøre det skal du først trykke på hamburgermenuen og derefter trykke på "Root" .

3. Tryk her på søgeknappen, og søg efter "fotos" . Nu skal du trykke på " com.google.android.apps.photo " og derefter trykke på " shared_prefs ".

4. Her åbner du filen " photos.backup.backup_prefs.xml " i et tekstredigeringsprogram.

5. Søg nu efter teksten, der siger " name='backup_prefs_only_when_charging"value='false'/> "og skift værdien fra" false "til" true "og derefter hit save.

6. Luk Solid Explorer-appen og gå til Indstillinger-> Apps-> Fotos og tryk på "Force Stop" og genstart Google Photos-appen.

7. Nu vil du opdage, at "Synkronisering under opladning kun" er kommet tilbage og er aktiveret som standard. Bare for at bekræfte, start Google Fotos og gå til Indstillinger-> Sikkerhedskopiering & synkronisering og rul ned for at finde "Kun under opladning" .

Aktivér kun synkronisering ved opladning i Google Fotos

Som jeg nævnte i begyndelsen, er det ikke et mærke eller pause, men bare noget, der er praktisk, hvis det eksisterer. Selv uden det vil Google Fotos, efter min mening, stadig være det bedste billede backup og dele app til brug. Føler du det samme? Jeg vil gerne vide, hvad du tager på emnet. Sæt dine tanker i kommentarfeltet nedenfor og lad os vide din foretrukne fotostyring og det sikkerhedskopieringsværktøj, du bruger.

Denne vejledning blev først publiceret på XDA Developers. Vi prøvede det og det virker uden problemer.

Top