Anbefalet, 2021

Redaktørens Valg

Sådan deaktiveres Snap Map Feature i Snapchat

Snapchat er et af de mest innovative virksomheder derude. Den opdaterer hele tiden sin app, herunder nye funktioner, som vi aldrig har set før. Det føles som om Snapchat introducerer en ny funktion hver anden uge. Bare få dage tilbage introducerede Snapchat en anden funktion kaldet Snap Map. Hovedtanken ved funktionen er, at du kan se dine venner på et interaktivt kort og omvendt. Derudover kan du se Snaps af populære begivenheder som sportsbegivenheder, breaking news og mere der sker over hele verden.

Med Snapchat er funktionen introduceret, så folk ikke kun kan se, hvad deres venner gør, men også med dem, hvis de vil. Men mange mennesker er freaked ud nu, som kan omfatte selv dig. Det faktum, at nogen kan se dig, hvor du er, gør appen til et stalkerparadis. Nå, ikke helt, er Snap Map-funktionen valgfri, og du kan vælge at deaktivere den. Så hvis du er lidt bekymret over at blive sporet, så kan du deaktivere Snap Map-funktionen på Snapchat i Android og iOS:

Deaktiver Snap Map via Snapchat Settings

1. Få adgang til Snap Map Settings

Adgang til indstillingsmenuen til din Snap Map er meget nemt. Når du starter appen, skal du bare klemme på kameraets søger for at komme ind i Snap Map- tilstanden. Mens du er der, kan du zoome ind på kortet for at se, hvad der trender rundt om i verden. For at få adgang til indstillingerne tryk på indstillingsikonet øverst til højre som vist på billedet.

2. Vælg hvem der kan se din placering

På siden Snap Map-indstillinger kan du angive dine præferencer om, hvem der kan se dig på kortet. Som standard vælges "Mine venner", hvilket betyder, at alle dine Snapchat-venner vil kunne se dig på Snap Map. Her, hvis du vil, kan du også vælge, hvilke venner der vil kunne få adgang til din placering. For at gøre det skal du bare trykke på "Vælg venner" og vælg de venner, som du vil dele din placering med.

Hvis du ikke vil tillade nogen at få adgang til din placering, skal du aktivere "Ghost Mode" . Nu kan ingen få adgang til din placering og se dig på Snap Map.

Deaktivering af Snapchats placeringstilladelse

Ovenstående trin sikrer, at ingen af ​​dine venner eller nogen anden for den sags skyld vil kunne få adgang til din placering. Dette forhindrer dog ikke Snapchat i at få adgang til dine positionsdata. Hvis privatlivets fred er din største bekymring, skal du deaktivere stedstilladelser, der gives til Snapchat, fra telefonens interne indstillinger. Men husk, efter at du har gjort det, vil du heller ikke kunne bruge nogen af ​​Snapchats geofiltre.

Hvis du vil gøre dette på Android, skal du bare gå til Indstillinger-> Placering-> Snapchat-> Apptilladelser og deaktivere adgang til Stedstilladelse.

iPhone-brugere skal bare gå på siden Indstillinger og rulle ned, indtil de finder Snapchat. Tryk på den og vælg derefter Placering-> Aldrig . Det er det, det er så nemt.

Stop dig selv fra at vise på Snap Map

Snapchats nye funktion er cool, men det har afskrækket nogle privatlivsproblemer. At tro, at andre mennesker kan spore dig i realtid, er lidt forstyrrende. Heldigvis har Snapchat også inkluderet indstillinger, der hjælper dig med at administrere dine placeringspræferencer. Så kan du lide denne nye Snapchat-funktion og planlægge at bruge den, eller du vil deaktivere den, så snart du får den. Lad os vide i kommentarfeltet nedenfor.

Top