Anbefalet, 2021

Redaktørens Valg

Facebook bliver virkelig desperat til at gøre Messenger Stories arbejde

Allerede siden Facebook (og det er en række apps) begyndte at rive off Snapchat, har virksomheden stadigt tilføjet et historiespil til dets apps på en eller anden måde. Der er Facebook-historier, der er Instagram Stories, og der er også historier i Facebook Messenger (som er forskellige fra Facebook Stories, forresten).

Mens Instagram Stories har været et stort hit, og Facebook Stories har også fået trækkraft over tid, har jeg for en ikke set folk, der bruger Messenger's "My Day" -funktion ... som overhovedet.

Facebook Vil Messenger Beretninger Arbejde ... Desperat

En ny ændring i den måde, som Facebook Messenger fungerer på, gør mig imidlertid opmærksom på, at den sociale mediejigant bliver mere desperat for at få historier til at fungere på Messenger også, selvom det betyder at narre folk til at sende deres billeder på 'Min dag'.

Før jeg fortæller dig, hvad der er ændret om Messenger, lad os se hurtigt på, hvordan Messenger tidligere fungerede.

Messenger Stories: Hvordan de plejede at arbejde

Facebook ville gøre det nemmere for brugerne at tage billeder og videoer til at dele på Messenger eller sende dem til deres Messenger-historier, så når du klikede på et billede med det indbyggede kamera inde i Messenger, fik du mulighed for at tilføje det til 'Your Day 'bortset fra overflod af annotation, klistermærker og scribbling muligheder appen dukkede op.

Du kan så trykke på pileknappen for at vælge de personer, du ønskede at dele billedet eller videoen med, og det var det.

Messenger Stories: Hvordan fungerer de nu

Men hvis du ikke trykker på muligheden for at tilføje billedet til 'Din dag' og vælger at fortsætte og dele det i private beskeder med en Facebook-ven eller -kontakt, kontrollerer Messenger boksen ud for 'Min dag' som standard - noget mange brugere ikke ser på, mens de vælger de kontakter, de deler deres medier med; eller i det mindste er det sikkert, hvad Facebook håber.

Så hvad er problemet her, virkelig?

Jeg er sikker på, at i hvert fald nogle af jer undrer mig over, hvorfor det er et problem, som Messenger vælger deling til 'Min dag' som standard nu. Det er trods alt ikke, at det ikke er muligt at fjerne markeringen for denne mulighed og ikke dele billedet eller videoen til Messenger-historier, ikke? Godt, men der er stadig meget galt med dette.

Først og fremmest, hvor en bruger vælger at dele deres meddelelser, skal fotos og videoer være brugerens valg helt (vælg at være operativordet her), og med denne nye ting, som Messenger gør, kan du dele medier til Messenger-historier har skiftet fra at være en opt-in funktion til en opt-out funktion . Ingen kan lide opt-out funktioner, når det kommer til privatlivets fred.

For det andet og muligvis noget et anstændigt antal mennesker vil komme til bytte til, er det faktum, at de er vant til blot at vælge de kontakter, de ønsker at dele deres billeder og videoer sammen med og trykke. De fleste kontrollerer sandsynligvis, at de har valgt den rigtige kontakt, men nogle mennesker kan ikke, og de ender med at dele billederne og videoerne med ikke kun de kontakter, de valgte, men også med hele deres kontaktliste, med rette af Messenger's "My Day" -funktion.

Hvad kan du gøre?

Så hvad kan du virkelig gøre? Det er ikke som om du bare kan slippe af Messenger. Chancerne er, at de fleste af dine kontakter bruger Messenger til at kommunikere. Hvis de ikke gør det godt, er det sikkert en af ​​mulighederne for dig at komme ud af Messenger ... en ekstrem mulighed, ja, men en mulighed alligevel.

I mere er der mindre aggressive muligheder, kan du gøre følgende to ting:

  • Fjern markeringen af ​​afkrydsningsfeltet ud for 'Min dag', hver gang du tager et billede eller en video. Dette kan dog blive for besværligt at gøre hver gang, især hvis du bruger funktionen meget.
  • Åbn din Messenger-tråd med den kontaktperson, du ønsker at sende billedet til, og brug kameraet inde i meddelelsestråden for at tage billedet. På denne måde bliver dit billede ikke delt med "Min dag". Det er igen et problem, hvis du vil dele det samme billede med en masse mennesker.

Hvis du vil have en idiotisk engangs metode, skal du følge nedenstående trin:

  • Tryk på knappen Indstillinger ved siden af ​​"Min dag" og tryk på "Brugerdefineret".

  • Du får se en liste over dine Facebook-kontakter. Vælg ikke nogen af ​​dem og tryk på knappen Tilbage. Facebook vil vise dig en advarsel, der siger, at " ingen vil kunne se din dag. "Tryk på OK, og det er det.

Nu kan du lade Messenger dele disse billeder og videoer til "Min dag", fordi ingen har adgang til at se dine Messenger Stories alligevel.

Top