Anbefalet, 2021

Redaktørens Valg

Sådan deaktiveres låseskærmbeskeder og forhåndsvisninger i iOS 11

Evnen til at se alle de anmeldelser, vi har modtaget fra flere apps og tjenester på ét sted, er bestemt et værdifuldt tillæg i dagens smartphones, men skal det komme på bekostning af dit privatliv? Det er noget, vi skal overveje. På iOS kan brugerne se alle deres meddelelser fra enten meddelelsescentret eller låseskærmen. Selvom visning af meddelelsescentret kræver, at du låser op for din enhed, er muligheden for at se meddelelserne på låseskærmen en stor aftale for brugerne, der er bekymrede for deres privatliv. Dine venner behøver ikke engang at kende din adgangskode for at se alle dine meddelelser, da de kunne se det lige fra låseskærmen. Nå for at tage det videre, kunne de endda svare på nogle af meddelelserne fra messaging platforme. Bekymret meget? Vi er her for at hjælpe dig, da vi vil fortælle dig præcis, hvordan du deaktiverer låseskærmbeskeder og forhåndsvisninger på din iOS-enhed:

Deaktiver låseskærmbeskeder i iOS 11

Fra nu af kan låseskærmbeskeder ikke slås helt af med det samme. I stedet skal du deaktivere denne funktion for hver enkelt app individuelt. For eksempel kan meddelelser fra meddelelsesplatforme som WhatsApp, Facebook, osv. Være din topprioritet, så du kan deaktivere låseskærmbeskeder for disse apps og tjenester. Hvis du ikke har nogen anelse om, hvordan du får det gjort, skal du blot følge nedenstående trin:

  • Åbn appen "Indstillinger" på din iOS-enhed og tryk på "Notifikationer" . Nu skal du bare rulle ned og vælge det program, du vil deaktivere låseskærmbeskeder til. Her besluttede jeg at deaktivere låseskærmbeskeder til WhatsApp

  • I den næste menu kan du slukke for låseskærmbeskeder for den pågældende app ved blot at trykke på knappen "Vis på låseskærm" .

Nå, det er stort set processen. Du kan ikke se nogen form for underretning fra denne app på din låseskærm. Det er dog værd at bemærke, at din enhed stadig vil få advarselstonen eller vibrere, når du modtager en meddelelse fra denne app.

Deaktiver forhåndsvisninger i iOS 11 Låseskærm

Nu, da du har deaktiveret meddelelser om låseskærmbilleder til en bestemt app, skal du deaktivere forhåndsvisningerne for meddelelser, som vises midlertidigt i din låseskærm i nogle sekunder, så snart du modtager en ny besked eller en advarsel. Selvom previewen varer i næsten et par sekunder, er denne korte tid stadig god nok til, at nogen faktisk kan læse hele anmeldelsen, der vises på skærmen.

  • Nå, for at deaktivere forhåndsvisninger af meddelelser, skal du gå til Indstillinger -> Meddelelser på din iOS-enhed og trykke på "Vis forhåndsvisninger" . I den næste menu skal du vælge "Når låst op" for at sikre, at forhåndsvisningerne vises på skærmen, først efter at enheden er låst op med en adgangskode, berør ID eller ansigts-id.

Underretningsvisninger kan kun aktiveres eller deaktiveres for alle apps på én gang, og i modsætning til låseskærmbeskeder lader Apple dig ikke deaktivere denne funktion for hver enkelt app individuelt.

Deaktiver låseskærmbeskeder og forhåndsvisninger i iOS 11

Evnen til at se og reagere på alle meddelelser og advarsler, der vises på låseskærmen som en anmeldelse, er stort set et mareridt, hvis du er en person, der er bekymret for privatlivets fred. Når det er sagt, kan nogle andre stadig overveje at denne funktion er ret nyttig, da de ikke rigtig nødt til at låse deres telefon op hver gang, bare for at læse en anmeldelse. I sidste ende kommer det hele ned til personlige præferencer. Hvis privatlivets fred er din højeste prioritet, kan du nemt deaktivere denne funktion fra enhedsindstillingerne inden for få sekunder. Så, hvilken foretrækker du? Privatliv eller bekvemmelighed? Lad os vide ved at skyde dine værdifulde meninger i kommentarfeltet nedenfor.

Top