Anbefalet, 2021

Redaktørens Valg

Sådan skjuler du din Facebook-venneliste

Din Facebook-venneliste er som standard offentlig, men hvis du vil skjule det, kan du nemt gøre det. Sådan gør du det,

Følg disse trin for at gemme din Facebook-venneliste fra andre,

  • Log ind på din Facebook-konto.
  • Åbn din Facebook-venneliste, og klik på ikonet 'blyant' fremhævet på skærmbilledet nedenfor

  • Når du har klikket på ikonet 'blyant', vises en rullemenu, klik på 'Rediger privatliv' .

  • Når du har klikket på 'Rediger privatliv', vises en pop op, der viser alle privatlivets muligheder for din Facebooks liste over venner og din følgeseddel og listen over følger, sådan ser det ud,

  • Som standard er din Facebook-venneliste, tilhængere og followings-liste offentlig, hvilket betyder, at alle, der er på Facebook, kan se dine venner, personer du følger og dine tilhængere.
  • For at ændre indstillingerne skal du blot klikke på standardindstillingen, her er den offentlig, så vi skal klikke på 'offentlige', se skærmbilledet nedenfor for mere klarhed. En drop down vil dukke op, der viser dig alle tilgængelige privatlivets muligheder,

  • Du kan vælge den privatlivsindstilling, der passer dig mest. Hvis du vælger 'Kun mig', vil det gøre din venneliste helt usynlig for alle. Hvis du vælger 'venner', vil din venneliste kun blive synlig for dine venner, og hvis du vil skjule listen fra en bestemt ven eller en liste over venner, skal du vælge ' brugerdefineret' mulighed.
  • På samme måde kan du ændre indstillingerne for dine tilhængere og opfølgninger.

SE OGSÅ:

Sådan Hide Facebook Chat 'Seen' Feature

Sådan hentes dine samlede data fra Google, Facebook og Twitter

Historie om dit daglige liv på Facebook i 20 GIF'er

Jeg håber, at dette indlæg har hjulpet dig med at ændre din privatlivsliste for Facebook-venner. Hvis du er i tvivl, er du velkommen til at spørge i kommentarer under posten.

BEMÆRK: Hvis du leder efter en mulighed for at skjule gensidige venner på Facebook, er jeg bange for, at det ikke vil være muligt, fordi Facebook ikke giver nogen mulighed for det.

Top